Автор Тема: Новости  (Прочитано 27609 раз)

Glen_Z

• Гость
Re:Новости
« Ответ #15 : 29 Май 2010, 19:18:16 »
Звездец.... они когда проталкивали Януковича, ставку делали в том числе на российские отношения, и прекрасно понимали что страна в полной попе и что самим не вылезти....
Европа денег особо не даст,а если даст то на драконовских условиях...
из СВОЕГО набитого ворованным кармана, они не положат во благо Украины ни копейки... все что могли в оффшор вывели давно....
Переживают что контроль будет на выданное ?
Все как всегда, пластинка не меняется.... Россия страшенное зло, козлы итд... только денег по любому дайте...а потом типа пошли все на фиг...мы не при чем и не знаем куда все делось......
хоть что то стране бы и людям перепало..... уроды....
надо им теперь Юльку вернуть, у нее хорошо воровать получалось - оч выгодная коза отпущения получится.... типа воровала и опять ворует ...Украина вствай на баррикады)))

Оффлайн plus

• Коренной житель
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #16 : 29 Май 2010, 19:26:48 »
Звездец.... они когда проталкивали Януковича, ставку делали в том числе на российские отношения, и прекрасно понимали что страна в полной попе и что самим не вылезти....
Европа денег особо не даст,а если даст то на драконовских условиях...
из СВОЕГО набитого ворованным кармана, они не положат во благо Украины ни копейки... все что могли в оффшор вывели давно....
Переживают что контроль будет на выданное ?
Все как всегда, пластинка не меняется.... Россия страшенное зло, козлы итд... только денег по любому дайте...а потом типа пошли все на фиг...мы не при чем и не знаем куда все делось......
хоть что то стране бы и людям перепало..... уроды....
надо им теперь Юльку вернуть, у нее хорошо воровать получалось - оч выгодная коза отпущения получится.... типа воровала и опять ворует ...Украина вствай на баррикады)))

Я чесно говоря слабо понимаю какие надежды питали они на российские отношения, если на кредиты то Россия сама в долгах, если как рынок сбыта то и в самой России не особо сладко, если на дешевый газ то к примеру Германия без всяких территориальных сливов имеет стоимость газа на ГИС Вайдхаус  150-155 $/тыс.куб.м, а наши дауны по итогам последних терок радуются 230 ...... звонок для Янука не слабый ....и это новость .....

Glen_Z

• Гость
« Ответ #17 : 29 Май 2010, 19:29:27 »
Но они пойдут на все, чтобы быть здесь с ржавыми ненужными мыльницами. И мы понимаем, что Россия снизила цену на газ на 100 долларов только потому, чтобы там остаться. И я не очень верю, что она нам даст обещанные 40 миллиардов", - сказал Ландик.

так  по тексту же))))

Оффлайн plus

• Коренной житель
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #18 : 29 Май 2010, 19:33:04 »
Но они пойдут на все, чтобы быть здесь с ржавыми ненужными мыльницами. И мы понимаем, что Россия снизила цену на газ на 100 долларов только потому, чтобы там остаться. И я не очень верю, что она нам даст обещанные 40 миллиардов", - сказал Ландик.

так  по тексту же))))

Обещанные 40 миллиардов это то что теоретически не доплатят за газ до 2042 ....  :D

Glen_Z

• Гость
« Ответ #19 : 29 Май 2010, 19:33:36 »
 :D :D :D

а щас жить на что?

Оффлайн plus

• Коренной житель
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #20 : 29 Май 2010, 19:42:40 »
:D :D :D

а щас жить на что?

Молитвами ..... видимо Ландик, по своей простоте,  думал что с приходом Янука последний даст возможность заработать реальному производству вроде Норда, при помощи госбанков возобновит кредитование населения под нормальные % на товары отечественного производства .... но Януку это не интересно ...... Янук кинулся делать дела с РФ заводя в Украину российских бизнесменов и вышибая местных ...... вот ландики и проснулись .....  :D

Оффлайн dron

• Мегафлудер
    • Просмотр профиля
« Ответ #21 : 31 Май 2010, 12:33:54 »
"Запоріжсталь" перейшла під контроль Росії

Російський "Внешэкономбанк" придбав меткомбінат, незважаючи на те, що свій інтерес до "Запоріжсталі" не приховував Рінат Ахметов.

Мажоритарним акціонером "Запоріжсталі" була компанія Midland Resources Holding Ltd, зареєстрована в офшорній зоні на британському острові Гернсі.

Кінцевими власниками підприємства виступали уродженець Дніпропетровська Едуард Шифрін разом з громадянином Канади Алексом Шнайдером, а також їхні партнери. Їхнє бажання продати всю "Запоріжсталь" стало публічним у 2010 році.

Свій інтерес до "Запоріжсталі" не приховував Рінат Ахметов. Для придбання комбінату він пішов на консорціум з південнокорейською корпорацією Posco. Паралельно комбінатом начебто цікавилися російські олігархи Роман Абрамович і Алішер Усманов.

Інформовані джерела на умовах анонімності розповіли "Українській правді" драматичну історію продажу комбінату, яка завершилася в травні.

Отже, спочатку власники "Запоріжсталі" уклали протокол про наміри зі структурами, пов’язаними з російським державним "Внешэконобанком". Однак запропоновані росіянами 1,2 мільярда доларів зміг перебити Рінат Ахметов.

За словами джерел, підприємства з групи Ахметова уклали не просто протокол про наміри, а договір купівлі-продажу "Запоріжсталі". Більше того, власники комбінату отримали 50 мільйонів доларів задатку.

Непрямі підтвердження цьому факту були в пресі. 12 травня запорізький губернатор Борис Петров підтвердив продаж "Запоріжсталі" холдингу Ахметова та південнокорейського Posco.

Однак далі за нез’ясованих обставин власники "Запоріжсталі" захотіли повернути назад 50 мільйонів доларів задатку та розірвати угоду. При цьому вони погодилися додатково сплатити 50 мільйонів доларів штрафу.

З’ясувалося, що російський покупець запропонував ціну, яка дозволяла акціонерам "Запоріжсталі" заробити ще більше - навіть з урахуванням санкцій, які треба було покрити перед Ахметовим.

Після чого було укладено ще один договір - знову зі структурами, спорідненими з російським державним "Внешэкономбанком". Джерела повідомляють, що остаточна ціна "Запоріжсталі" склала 1,7 мільярда доларів.

Такий фінал боротьби за "Запоріжсталь" вразив Ахметова. За інформацією джерел, його адвокатами було подано позов до Лондонського суду, який наклав арешт на акції комбінату до розгляду справи по суті. Зараз питання перебуває в апеляції.

Події навколо "Запоріжсталі" можуть бути складовою більш глобальної геополітичної гри.

Минулого року було оголошено про придбання контрольного пакету "Індустріального союзу Донбасу", який володіє в Україні Алчевським меткомбінатом і Дніпровським меткомбінатом імені Дзержинського. Кінцевий новий власник так і не був оголошений, однак, за інформацією джерел, ідеться про той же російський "Внешэкономбанк".

Ключовою деталлю в цій картині є той факт, що керівником наглядової ради "Внешэкономбанка" є глава уряду Росії - тобто Володимир Путін.

Оффлайн dron

• Мегафлудер
    • Просмотр профиля
« Ответ #22 : 31 Май 2010, 14:38:47 »
Юрій Шевчук провів із Путіним "чоловічу розмову"

Лідер гурту ДДТ Юрій Шевчук поговорив із Володимиром Путіним та задав йому гострі запитання, які хвилюють росіян.

Відомий російський рок-музикант, лідер ДДТ назвав свій діалог з прем'єр-міністром Володимиром Путіним "нормальною, серйозною, чоловічою розмовою". Бесіда прем'єра з учасниками благодійного літературно-музичного вечора "Маленький принц", організованого фондом "Подаруй життя" відбулася увечері 29 травня.

Як відзначив Шевчук, коли він говорив з головою уряду, то не приховував своїх особистих позицій з приводу гострих питань політики і суспільного життя. За словами Шевчука, який раніше неодноразово критично висловлювався на адресу влади, відповіді прем'єра щодо організації "Маршів незгодних" здалися йому "досить щирими".

Рок-співак поцікавився у Путіна, чи будуть у Петербурзі розганяти чергову акцію опозиції на захист 31-ї статті Конституції, яка пройде 31 травня. Як відзначили спостерігачі, емоційна відповідь Путіна свідчила про те, що запитання на цю тему прем'єру вкрай неприємні.

Як відзначив Путін, такі заходи регулюються місцевою владою, яка повинна думати не тільки про тих, хто виходить "на марш незгодних", але й про інших людей. Як вважає Путін, якщо мітинг хочуть провести там, "де люди хочуть у п'ятницю поїхати на дачу" або "в неділю ввечері повернутися з дачі", його треба забороняти.

Володимир Путін
Володимир Путін
 "Я сподіваюся, що в Петербурзі буде зроблено саме так: громадяни мають право висловити свою незгоду з політикою влади з тих чи інших питань. Але люди, які братимуть участь у цьому марші, не повинні заважати іншим, які не хочуть демонструвати, а хочуть просто дістатися додому вчасно, хочуть поїхати до сім'ї, до дітей і так далі", - додав прем'єр.

Путін відзначив, що такі акції йому особисто та іншим представникам державної влади не тільки не заважають, але, навпаки, допомагають.

"Якщо я бачу, що люди вийшли не просто щоб "побазарувати" і попіарити себе, а щось говорять слушне, конкретне, вказують на якісь больові точки, на які влада повинна звернути увагу, - що ж тут поганого?! Спасибі треба сказати", - сказав прем'єр.

Шевчук, коментуючи цю бесіду, відзначив важливість того, що Путін "не злякався відвертої розмови і поводився як нормальна людина". Він додав, що бесіда підняла настрій не тільки йому, але і присутньому на зустрічі лідеру групи "Машина часу" Андрію Макаревичу. За словами Шевчука, той "спочатку сидів досить сумний" і не брав участі у розмові, проте потім взяв активну участь у бесіді з прем'єром.

Відзначимо, що прес-секретар Путіна пізніше пояснив слова прем'єра, відзначивши, що глава уряду не дозволяв акції "незгодних".

Шевчук і Путін
Під час обговорення
 Шевчук зазначив, що Володимир Путін відповів не на всі його запитання. Так, він "відбувся жартами", назвавши провокацією дзвінок, що надійшов рок-музиканту перед зустріччю. "Я відповів, що, напевно, якийсь дивак пожартував. Насправді, я думаю ... А що тут думати, якщо я розмовляв півгодини, і мені пояснювали, які питання не задавати", - зізнався Шевчук.

"Бесіда була не настільки тривалою, як хотілося б, - продовжив виконавець. - Багато питань не поставив. Але головні встиг: у якій країні житимуть наші діти? Я говорив про похмуру, корумповану, немилосердну і бездуховну країну".

Юрій Шевчук залишився незадоволений відповіддю Путіна з приводу "Маршів непокори".

"Звичайно, не задоволений. Чому? Тому що коли він сказав, що потрібно, щоб "марші "не заважали, як він сказав, дачникам або хворим потрапити до лікарів, я просто не встиг відповісти, - поскаржився музикант. - Адже коли приїжджає який -небудь чиновник, то перекривається все місто і взагалі все стоїть".

!

лично меня убил вопрос Путина: "Скажите, как Вас зовут?" Он вообще чтоли не от мира сего? Или он так выражает свое неуважение?

Оффлайн Borz

• Старейшина
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #23 : 31 Май 2010, 15:24:21 »

лично меня убил вопрос Путина: "Скажите, как Вас зовут?" Он вообще чтоли не от мира сего? Или он так выражает свое неуважение?
Нет, он просто по R&B загоняется....)))) :D

Glen_Z

• Гость
« Ответ #24 : 31 Май 2010, 17:39:18 »
Вот блин мания величия....
я тоже не слушаю ДДТ и кроме песни Осень ничего из них не помню, в том числе как зовут Шевчука...
смутно помню что он кажись с бородой))))
Более того, я работаю в кинопроизводстве, но на площадку я приезжаю РАБОТАТЬ а не звездть или звездатость чью то выслушивать....
половину актеров я не знаю по имени и мне это НЕ ИНТЕРЕСНО!
Знаю и общаюсь как правило с теми кто сам готов общаться или с кем на самом деле интересно....
Вчера у нас играл Меньшов..... пытался звездить.... сто раз прошла мимо сделала вид что не заметила...обиделся) к концу дня сам подошел  :D :D :D
Так что увы, Шевчук не Путин и то что у чуваке реально нет времени на изучение музона - это НОРМАЛЬНО, он не обязан знать всю страну поименно)))))
он лучше бабла еще сопрет маленько))) ;) :D

Оффлайн MOGO

• Старейшина
  • **
  • Я как мокрая соль в солонке. НЕВЫСЫПАЮСЬ!!!
    • Просмотр профиля
« Ответ #25 : 01 Июнь 2010, 20:53:35 »
http://www.putin-itogi.ru/doklad/

Мне моя жизнь дорога как память!!!

Бартка

• Гость
« Ответ #26 : 01 Июнь 2010, 21:29:43 »
Тю!... Так мы теперь тоже на это курс держим. Сегодня в Раде должен был рассматриваться законопроект (не знаю, подписали, или нет), по которому даже организаторы флешмобов будут нести уголовную ответственность.

Glen_Z

• Гость
« Ответ #27 : 02 Июнь 2010, 12:19:09 »
http://www.vedomosti.ru/video/97_697

с одной стороны выглядит возмутительно, с другой стороны у меня там друзья работают и им насрать на митинг - им бы на работу....а митингующие перекрыли выход из метро и проезжую часть....ни пройти ни проехать....
посему те кто хотел выйти из давки и духоты подальше от толпы из метро были просто счастливы когда милиция от метрошных дверей стала блокирующий двери народ просто уносить под ручки и ножки.... причем заметьте не колошматить а уносить))))))
то что Путя козел и так ясно.... но с другой стороны это очередной полит заказ, потому что Дима очень боится на следующих выборах опять остаться не у дел, и на Путина сейчас оч много контры и провокаций везде и в прессе и в инете ....
А акция эта - мало чем поможет....очередная показуха с двух сторон...

Оффлайн kot

• Гуру
  • Фотограф на свадьбу Киев-Мелитополь
    • Просмотр профиля
    • Портретная и Свадебная фотосъёмка
« Ответ #28 : 02 Июнь 2010, 17:53:46 »
<a href="http://www.youtube.com/v/H36djA0tEKg&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=ru_RU&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/H36djA0tEKg&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=ru_RU&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1</a>

Оффлайн plus

• Коренной житель
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #29 : 02 Июнь 2010, 20:02:06 »
<a href="http://www.youtube.com/v/H36djA0tEKg&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=ru_RU&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/H36djA0tEKg&amp;color1=0xb1b1b1&amp;color2=0xd0d0d0&amp;hl=ru_RU&amp;feature=player_embedded&amp;fs=1</a>

Псы режима Вити ЗэКа - мусора ..... ну мля страна ......  :D